965 53 06 24 - Calle de San Lorenzo, 6, 03829 L'Alqueria d'Asnar, alqueria@lalqueriadasnar.es

Microsoft Word - 01 FINALS DE RASPALL_CASTELLO RUGAT_03.docxResultats obtinguts per els equips del club de pilota valenciana de l’Alqueria d’Asnar jugats aquest cap de setmana.

Tercera Categoria: CPV Alqueria d’Asnar A 30-5 CPV Xàbia

Partida disputada aquest diumenge al trinquet municipal de Alqueria d’Asnar a les 6 de la tarda on l’equip local va demostrar la seva superioritat en el desenvolupament de la partida sent una partida vistosa perquè l’equip visitant mai va donar el seu braç a tòrcer però que en els quinzes decisius de cada joc van anar caient del costat local.
Amb aquest resultat l’equip de Alqueria d’Asnar encapçala la classificació del seu grup al final d’aquesta jornada

Quarta categoria A: CPV Ondara 5-30 CPV Alqueria d’Asnar B

Partida disputada el Dissabte a la localitat d’Ondara on l’equip de Alqueria d’Asnar va aconseguir una important victòria ja que és molt complicat guanyar en pistes rivals per les característiques de  cada pista i encapçalant també la classificació del seu grup a la finalització de aquesta jornada.

Quarta categoria B: CPV Alqueria d’Asnar C 30-0 CPV Pego

En aquesta partida l’equip local va ser molt superior en el joc ja que l’equip visitant no va aconseguir en cap moment posar en dificultats el bon joc desenvolupat per l’equip local. Amb aquest  resultat es col·loca en la segona posició del seu grup a falta de disputar la partida que la setmana passada es va suspendre per la pluja.

Primera femenina: CPV Borbotó B 30-10 CPV Alqueria d’Asnar D

Les noies van fer una bona partida podent obtenir millor resultat però la sort aquesta vegada no va ser la seva aliada perquè en els quinzes decisius per adjudicar-se els jocs no van tenir sort. Grup  molt igualat on les nostres jugadores han de donar una mica més si volen anar progressant en el grup ja que tots els equips tenen molta qualitat, això acaba de començar i encara tenen temps de remuntar i demostrar perquè són les actuals subcampiones de la màxima categoria.

Pin It on Pinterest

Shares