Microsoft Word - 01 FINALS DE RASPALL_CASTELLO RUGAT_03.docxEl darrer cap de setmana va començar el XXX CAMPIONAT AUTONÒMIC DE RASPALL TRIOS 2013, TROFEU DIPUTACIO DE VALÈNCIA, amb la participació de 4 equips del Club de Pilota Valenciana l’Alqueria d’Asnar en les següents categories sèniors: TERCER A, QUARTA A, QUARTA B i PRIMERA CATEGORIA FEMENINA (actual subcampiona de la competició).

Les partides es van disputar entre dissabte i diumenge amb molt bona afluència d’aficionats d’aquest esport, amb gran igualtat en les partides, i amb “quinzes” de molta qualitat que van fer vibrar als aficionats presents.

Els resultats foren els següents:

TERCERA CATEGORIA:

CPV ALQUERIA D’ASNAR A 30-10 CPV QUATRETONDA

QUARTA CATEGORIA A:

CPV ALQUERIA D’ASNAR B 30-15 CPV REAL GANDIA B

QUARTA CATEGORIA B:

CPV REAL GANDIA C – CPV ALQUERIA D’ASNAR C (suspesa per pluja)

PRIMERA CATEGORIA FEMENINA:

CPV ALQUERIA D’ASNAR D 20-30 AJUNTAMENT DE BENIPARRELL A

 

A nivell de jocs escolars també s’ha començat el campionat MANCOMUNITAT VALL D’ALBAIDA PRIMAVERA 2013 DE RASPALL, amb participació d’equips del CPV l’Alqueria d’Asnar en les categories de cadets, aleví i benjamí.

En les categories de BENJAMÍ i INFANTIL les partides van ser suspeses per la pluja i en la categoria de CADETS el CPV Alqueria d’Asnar va guanyar amb superioritat al CPV Aielo de Malferit, amb el resultat final de 5-30.

Pin It on Pinterest

Shares