Microsoft Word - 01 FINALS DE RASPALL_CASTELLO RUGAT_03.docxAquesta setmana s’han reprès els campionats que estem disputant amb els següents resultats:

CAMPIONAT AUTONÒMIC RASPALL TRIOS 2013 DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

TERCERA CATEGORIA GRUP B:
Club Pilota Genovés C 30-20 Club Pilota Alqueria d’Asnar A
Primera derrota de l’equip de alqueria en una pista complicada i davant un dels favorits per adjudicar-se el campionat encara que va ser una partida igualada i demostrant que el nostre equip pot fer un bon campionat ja que l’equip de genovès a la seva pista havia guanyat totes les seves partides amb molta facilitat.

Club Pilota Pego A 25-30 Club Pilota Alqueria d’Asnar A
Partida també molt disputada encara que l’equip de Alqueria va estar sempre davant en el marcador i victòria important per seguir optant al liderat del grup.

QUARTA CATEGORIA A GRUP 1 º
Club pilota Alqueria d’Asnar B 10-30 Club Pilota Cocentaina B
Primera derrota de l’equip local davant un bon equip que en tot moment va saber jugar i amb igualada a 10 punts l’equip visitant ja no va donar opció i va aconseguir una victòria que li posa al liderat del grup deixant a l’equip local en segona posició del campionat ja que tots dos equips havien arribat fins a aquesta data invictes i igualats

QUARTA CATEGORIA B GRUP 2 º
Club Pilota Real de Gandia A 40-10 Club Pilota Alqueria d’Asnar C
També primera derrota del nostre equip en aquest campionat davant l’equip local ja que tots dos equips arribaven a aquesta partida igualats al capdavant de la classificació i on l’equip local va saber aprofitar els punts decisius per anar adjudicant-se els jocs a favor.

PRIMERA FEMENINA:
Club Pilota Alqueria d’Asnar D 5-30 Club Pilota Borbotó A
Derrota de l’equip local davant l’actual campió de la categoria, que tornaven a enfrontar-se per primera vegada després de la final que tots dos equips van disputar l’edició passada. Resultat voluminós per a l’equip visitant, ja que les jugadores locals van plantar cara i van disputar una bona partida.

CAMPIONAT MANCOMUNITAT VALL D’ALBAIDA PRIMAVERA 2013

CATEGORIA CADETS
Club Pilota Alqueria d’Asnar 30 -10 Bèlgida
Una gran victòria davant l’equip rival ja que tots dos equips arribaven invictes a aquesta partida i en una bona partida jugada per ambdós equips l’equip local va ser adjudicant els punts decisius per anar adjudicant els jocs fins aconseguir la victòria.

Club Pilota Alqueria d’Asnar 30-10 Club Pilota Benigànim
Partida bé jugada per l’equip local que no va donar opció en cap moment a l’equip visitant, demostrant la seva superioritat en el campionat i liderant el seu grup.

CATEGORIA ALEVINS
Club Pilota Benigànim 30-5 Club Pilota Alqueria d’Asnar
Bona partida disputada per ambdós equips on l’equip local va ser adjudicant els punts decisius fins aconseguir la victòria:

Club Pilota Alqueria d’Asnar 10-30 Castelló de Rugat A
L’equip visitant no va donar cap opció demostrant la seva superioritat en tot moment fins aconseguir la victòria ja que aquest equip és l’actual campió de la categoria.

CATEGORIA BENJAMINS:
Club Pilota Benigànim 25-0 Club Pilota Alqueria d’Asnar

Club Pilota Alqueria d’Asnar 0-25 Moixent A
En ambdues partides els equips rivals no van donar opció al nostre equip encara que mai van deixar de intentar adjudicar-se algun joc a favor.

Pin It on Pinterest

Shares