El passat 28 d’abril es va celebrar a la Diputació d’Alacant un ple commemoratiu de la 10a legislatura de les Corporacions Democràtiques, on es va retre homenatge al nostre alcalde Jaime Pascual, junt als alcaldes d’Almudaina, José Luis Seguí, i Benimantell, Felip Miralles, per exercir el seu càrrec ininterrompudament des de l’inici de la Democràcia a Espanya.
Més de 150 persones es van congregar al Saló de Plens del Palau Provincial per festejar aquesta efemèride en la qual es rememora la celebració de les primeres eleccions locals democràtiques a l’any 1979.
El president de la Diputació d’Alacant, Cèsar Sánchez, va destacar la dedicació, esforç i treball que els tres edils han prestat als seus veïns durant aquestes dècades, alhora que els va citar com a «exemple de responsabilitat, honradesa i bon fer en l’exercici de les seves funcions públiques, sempre en pro dels ciutadans i del benestar comú».

Els tres edils van signar en el llibre d’honor de la Corporació provincial, van rebre una vara de comandament i van dedicar unes emotives i afectuoses paraules a tots els alcaldes, regidors, diputats provincials i familiars presents en aquesta cita.

Pin It on Pinterest

Shares